dilluns, 15 d’agost del 2016

sopa de remolatxa

Sopa de remolatxa

Ingredients per a 2 persones
1  paquet de remolatxa cuita
Unes fulles de menta
Unes fulles de julivert
El suc de mitja llimona
2 tall de ceba vermella
Sal, oli, cúrcuma
Xarop de ágave o àrros.
Llavors de sèsam negre i cànem
¾ de got d’aigua
Preparació
Posem al got de la batedora la remolatxa cuita i tallada a daus, la ceba tallada ben petita i el suc de mitja llimona.
A part, en un bol, preparem la salseta; piquem les fulles de menta i julivert, afegim un polsim de cúrcuma, sal, oli i una culleradeta de xarop de àgave o arròs, ho remenem be fins que quedi ben mesclat i ho afegim al got amb la remolatxa.
Abans de batre-ho hi afegim una mica de sal i l’aigua.
Ho triturem tot fins que quedi amb la textura que desitgem, ho anirem mesurant amb aigua.

Finalment, ho disposem en bols individuals i a cadascun hi afegim una cullerada de llavors de sèsam i mitja de llavors de cànem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada