Sopa de remolatxa
Ingredients per a 2 persones
1 paquet de remolatxa cuita
Unes fulles de menta
Unes fulles de julivert
El suc de mitja llimona
2 tall de ceba vermella
Sal, oli, cúrcuma
Xarop de ágave o àrros.
Llavors de sèsam negre i cànem
¾ de got d’aigua
Preparació
Posem al got de la batedora la remolatxa cuita i tallada a daus, la
ceba tallada ben petita i el suc de mitja llimona.
A part, en un bol, preparem la salseta; piquem les fulles de menta i
julivert, afegim un polsim de cúrcuma, sal, oli i una culleradeta de xarop de
àgave o arròs, ho remenem be fins que quedi ben mesclat i ho afegim al got amb
la remolatxa.
Abans de batre-ho hi afegim una mica de sal i l’aigua.
Ho triturem tot fins que quedi amb la textura que desitgem, ho anirem
mesurant amb aigua.
Finalment, ho disposem en bols individuals i a cadascun hi afegim una
cullerada de llavors de sèsam i mitja de llavors de cànem.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada