Hamburgueses de seità;
Ingredients per 12 hamburgueses de seitá:
4oogr es seità, 2 cebetes, 3 pastanagues, 2 dents d'all, 2 ous i pa rallat.
Elaboració
4oogr es seità, 2 cebetes, 3 pastanagues, 2 dents d'all, 2 ous i pa rallat.
Elaboració
Picar amb la picadora, la cebeta, la pastanaga
i l'all. Picar també el seità però sol.
Fregir una mica la verdura en una paella amb poc oli. Afegir el seità i saltejar-ho una mica.
En un bol posar la barreja de
la paella, afegir els ous i el pa rallat necessari. Deixar endurir uns minuts.
Formar les hamburgueses de seità. Fer-les en una planxa.
Si s'humitegen les mans amb aigua, es faran les hamburgueses perfectes.
Si s'humitegen les mans amb aigua, es faran les hamburgueses perfectes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada