dissabte, 2 d’agost del 2014

Plats vegetarians

Curry de tofu i verdures amb pera

Ingredients
200 g de tofu (formatge de soja)

1 ceba gran
1 carbassó
mig bròquil
2 pastanagues
1 pebrot vermell
2 peres conferens
2 cullerades de suc de llimona
1 cullerada de curri en pols
1 tassa de llet
1 cullerada de llavors de sèsam
4 cullerades d'oli d'oliva
sal i pebre


Es pela i es trosseja la ceba. El carbassó es despunta i es renta, les pastanagues es pelen, al pebrot se li retiren la cua i les llavors, i les tres verdures –carbassó, pastanagues i pebrot– es tallen en bastonets. Es renta el bròquil i se separa en rametes. Les peres es pelen, es tallen a cambres, s'elimina el cor i es dutxen amb la llimona perquè no ennegreixin.
S'escalfa l'oli en una cassola, s'afegeixen la ceba, el pebrot i la pastanaga, i s'ofega tot un parell de minuts. S'agreguen el bròquil, el carbassó i la pera, es tira una mica de curri, se li dóna un parell de voltes i es deixa coure quatre o cinc minuts a foc suau sense deixar de remoure.
Passat aquest temps s'agrega el *tofu tallat a trossos i es dutxa amb la llet. Se salpebra i es deixa coure a foc suau uns deu minuts. Acabada la cocció, es rectifica de sal i se serveix espolvorejant amb les llavors de sèsam torrades previament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada