Amanida de Quinoa
§ 250 grams de quinoa
§ 2 cebes tendres
§ 2 tomàquets
§ 2 dents d'all
§ 1 cogombre
§ unes olives negres
§ Oli d'oliva verge de primera pressió en fred
§ Sal marina si és possible
§ Vinagre de Mòdena
§ 1 manat de julivert
Passos
1. Rentar els grans de quinoa un parell de vegades batent per eliminar tota la saponina possible, la qual cosa li donaria un cert sabor amarg.
2. Escalfar dues mesures d'aigua i quan bulli afegeix una mesura de quinoa. Coure a foc lent uns 10-15 minuts (consultar l'envàs) Ha de quedar “al dent”.
3. Trossejar molt petit els tomàquets, els alls, el cogombre, el julivert, i la ceba.
4. Barrejar els vegetals trossejats amb la *quinoa, les olives negres i amanir amb l'oli, el vinagre de Mòdena i la sal marina.
Que aprofiti!
§ 250 grams de quinoa
§ 2 cebes tendres
§ 2 tomàquets
§ 2 dents d'all
§ 1 cogombre
§ unes olives negres
§ Oli d'oliva verge de primera pressió en fred
§ Sal marina si és possible
§ Vinagre de Mòdena
§ 1 manat de julivert
Passos
1. Rentar els grans de quinoa un parell de vegades batent per eliminar tota la saponina possible, la qual cosa li donaria un cert sabor amarg.
2. Escalfar dues mesures d'aigua i quan bulli afegeix una mesura de quinoa. Coure a foc lent uns 10-15 minuts (consultar l'envàs) Ha de quedar “al dent”.
3. Trossejar molt petit els tomàquets, els alls, el cogombre, el julivert, i la ceba.
4. Barrejar els vegetals trossejats amb la *quinoa, les olives negres i amanir amb l'oli, el vinagre de Mòdena i la sal marina.
Que aprofiti!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada