Fettuccini crudivegà
1 carbassó tallat en tires com els fettuccini, amb l’ajuda d'un pelador de patates.
La salsa es prepara triturant els següents ingredients:
2 tomàquets
Unes fulles d'alfàbrega fresca
Un tros de pebrot vermell
1 cullerada d'orenga seca1 dàtil
1 dent d'all
2 cullerades soperes d'oli d'oliva verge de 1ª pressió en fred
Mitja ceba
5 tomàquets secs
Sal marina
Unes gotes de suc de llimonaDisposar en una font els fettuccini de carbassó i amanir amb la salsa per damunt.
La salsa es prepara triturant els següents ingredients:
2 tomàquets
Unes fulles d'alfàbrega fresca
Un tros de pebrot vermell
1 cullerada d'orenga seca1 dàtil
1 dent d'all
2 cullerades soperes d'oli d'oliva verge de 1ª pressió en fred
Mitja ceba
5 tomàquets secs
Sal marina
Unes gotes de suc de llimonaDisposar en una font els fettuccini de carbassó i amanir amb la salsa per damunt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada