Fideuada amb all i oli
Alga hiziki remullada tota la nit i escorreguda
Pastanaga rallada
Carbassó a daus
Ceba picada
Tomàquet sec picat
Pebrot vermell picat
Api a daus
Julivert fresc picat
Sal marina
Oli d'oliva verge de 1ª pressió en fred
Alga hiziki remullada tota la nit i escorreguda
Pastanaga rallada
Carbassó a daus
Ceba picada
Tomàquet sec picat
Pebrot vermell picat
Api a daus
Julivert fresc picat
Sal marina
Oli d'oliva verge de 1ª pressió en fred
All i oli:
Oli d'oliva
Sal marina
Llimona
All
Anacard remullat tota la nit i escorregut
Barrejar tots els ingredients i servir amb el all i oli per damunt.
Adornar amb oli d'oliva, pebre vermell i unes fulles de julivert fresc picat.
alga Hiziki
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada