Crema
d'espinacs
100 g d'ametlles remullades tota la nit i escorregudes
Api
Espinacs frescos
1 cullerada sopera de miso blanc sense pasteuritzar
1 cullerada sopera d'oli d'oliva verge de 1ª pressió en fred
1 dent d'all
Un polsim de canyella
10 olives negres dessecades
El suc d'una llima o una llimona
Triturar tot junt amb l'ajuda de la batedora i afegir aigua
100 g d'ametlles remullades tota la nit i escorregudes
Api
Espinacs frescos
1 cullerada sopera de miso blanc sense pasteuritzar
1 cullerada sopera d'oli d'oliva verge de 1ª pressió en fred
1 dent d'all
Un polsim de canyella
10 olives negres dessecades
El suc d'una llima o una llimona
Triturar tot junt amb l'ajuda de la batedora i afegir aigua
temperada al gust fins a aconseguir la consistència
desitjada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada