Espagueti
de verdura al pesto
Salsa pesto:
Triturar tots els ingredients següents amb ajuda
de la batedora.
Fulles d'alfàbrega
fresca en abundància
Un grapat de pinyons crus
2 dents d'all
5 cullerades soperes d'oli d'oliva verge de 1ª pressió en fred
1 culleradeta de sal marina
Per a la pasta:
1 carbassó
Uns quants tomàquets xerri
Alfàbrega seca picada
Un rajolí d'oli d'oliva
Pebre negre molt recentment.
Tallar el carbassó en cintes de pasta, amb l'ajuda d'un pelador de patata.
Servir el pesto per damunt, decorar amb els tomàquets xerri tallats
Un grapat de pinyons crus
2 dents d'all
5 cullerades soperes d'oli d'oliva verge de 1ª pressió en fred
1 culleradeta de sal marina
Per a la pasta:
1 carbassó
Uns quants tomàquets xerri
Alfàbrega seca picada
Un rajolí d'oli d'oliva
Pebre negre molt recentment.
Tallar el carbassó en cintes de pasta, amb l'ajuda d'un pelador de patata.
Servir el pesto per damunt, decorar amb els tomàquets xerri tallats
per la meitat i alfàbrega seca
picada.
Afegir un rajolí d'oli d'oliva verge i una mica de pebre negre.
Afegir un rajolí d'oli d'oliva verge i una mica de pebre negre.
Quina bona pinta, Anna!!! me l'apunto per fer! gràcies
ResponElimina