Per al paté:
3 pastanagues
1 cullerada sopera de cúrcuma
1 tros de gingebre fresc d'1 cm aproximadament
1 dent d'all
1 alvocat
Resta d'ingredients:
Unes endíviesCréixens
Romaní
Cogombre
Sal marina
Oli d'oliva de 1ª pressió en fred
Triturar les pastanagues amb la cúrcuma, el gingebre i l'all.
Barrejar amb l'alvocat i emplenar les endívies amb la mescla.
3 pastanagues
1 cullerada sopera de cúrcuma
1 tros de gingebre fresc d'1 cm aproximadament
1 dent d'all
1 alvocat
Resta d'ingredients:
Unes endíviesCréixens
Romaní
Cogombre
Sal marina
Oli d'oliva de 1ª pressió en fred
Triturar les pastanagues amb la cúrcuma, el gingebre i l'all.
Barrejar amb l'alvocat i emplenar les endívies amb la mescla.
Coronar amb una rameta de romaní sobre cada endívia farcida.
Disposar les endívies sobre un llit de créixens.
Afegir com a guarnició unes rodanxes fines de cogombre.
Ruixar amb sal marina i un filet d'oli d'oliva sobre el conjunt.
Disposar les endívies sobre un llit de créixens.
Afegir com a guarnició unes rodanxes fines de cogombre.
Ruixar amb sal marina i un filet d'oli d'oliva sobre el conjunt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada